Počet zobrazení stránky

neděle 1. dubna 2012

Jak je to dál...

Aby došlo k bitvě, musí mít hráči plochu o velikosti asi 120 cm x 120 cm. Dvě armády - pro lepší šmrc pokud možno dle skutečnosti z nepřátelských táborů. Dále pak asi 20 ks a 20 ks šestistěnek. Dobrou náladu a chuť zkusit něco nového... prostě jinou hru.

Rusové na kopci.
Musím si však klást reálné cíle. Ten byl původně skromný i neskromný. Chtěl jsem pobavit sebe, synovce... možná dva - tři lidi... a z hecu, ze srandy si udělat opravdickou krabici. Jako-že "fakt" opravdická hra. Návod, sprue, doplňky, kostky, měřítka... prostě deluxe set pro dva hráče.

Jak pokračovala práce na pravidlech, začalo se to obracet... rád bych, aby si hru zahrálo víc lidí než dva... a krabice základního setu... být nemusí. Hlavně to stihnout do rozumného termínu. Zahrát si to a ideálně aspoň trochu odladit. Být schopet odprezentovaz a ukázat hru Napoleon lidem

Takže... v současné době stále dopisuji, přepisuji, hodnotím, zavádím a ruším různá pravidla hry. Sestavuji jednotky, dělám podstavce pro jednotky. A všechny jiné věci spojené s jednotkami, bojištěm a tak podobně.

Pár lidí mi přislíbilo testování, za což ji budu vděčen. Mohu jim zapůjčit solidní francouzskou a ruskou armádu.

A pokud můžu o něco požádat čtenáře a vůbec okolo, tak o podporu ať se to povede. Díky.







1 komentář:

  1. Rozhodně palce držím a když budeš potřebovat pomoc, se kterou si budu vědět rady, určitě se ozvi! :)

    OdpovědětVymazat