Počet zobrazení stránky

středa 3. dubna 2013

Dobrý večer všem příznivcům krvavého sportu...


Jerry "Vrba" Bauer píše:

Dobrý večer všem příznivcům krvavého sportu nazývaného Blood Bowl!!!

B: Vítáme vás tady hluboko  pod zemí na hřišti hrdých trpaslíků  Karak Varr. Dnešní krvavou lázní vás budou provázet známí moderátoři Bob Hubosmrat a Joe Melepant.

J: Díky Bobe. Kotel fanoušků vře,že se jich tu dnes sešlo na 9000! Všichni už netrpělivě čekají na příchod obou týmů.  Dnes se tu proti sobě postaví dvě začínající hvězdy a to tým  lidí Okresní Blázni a tým orkských mlátiček  Greenhorns bloodmasters.  Bobe?

B: Ano, ráno jsme tu měli opravdu drsný zápas na začátečníky, velmi tvrdou hru tady předvedli Nemrtví a Nurgle Hugs. Myslím Joe že byl i nějaký mrtví. 

J: Ano  Bobe bylo to maso. I když hráč nurgle týmu se spíš rozložil než umřel. 

B: Ha Ha, to máš pravdu Joe.

J: A je to tu vážení přátelé, brány se otvírají a jako první vstupuje na hřiště tým lidí. Fanoušci skandují a z brány vycházejí lidští útočníci. Co vlastně víme o tom to týmu Bobe?

B: Okresní Blázni jsou naprostí nováčci, Joe. I jejich hlavní trenér je greenhorn. No, necháme se překvapit… Soupiska mužstva je složena ze čtyřech útočníků, dvou chytačů, dvou házečů a třech pólařů. 

J: Vypadá to že se hlavní trenér nechce nechat překvapit. Že by se bál, že mu Černí orci oddělí zrno od plev? ¨

B: Ha ha to jistě jo Joe!
Ale zpátky na hřiště, lidští bouchači nastupují hrdě na své pozice.  Teď už se čeká jen na příchod druhého týmu. A,  Joe že by? 

J: Ano Bubny ze strany fanoušků orků se začínají rozeznívat až pomalu přehlušují vše kolem. To je randál. Všichni se otáčejí k bráně orků která se konečně prudce rozletěla.

J a B: A už jsou tady!

J: Jako první na hřiště vstupují černí orci. To sou zjevy. Řvoucí hory svalů s houpavou  chůzí. Silní hoši to jsou ale inteligence moc nepobrali, Bobe. 

B: To máš pravdu, ale večer cestou domů bych ani  na jednoho z nich nechtěl náhodou narazit. Jde z nich fakt strach.  Dokonce jsem slyšel že je hlavní trenér orků naverboval přímo v Akabanu. 

J: Počkej to chceš říct že jsou z nehorší věznice ve starém světě? 

B: Asi ano Joe. 

J: Tak to je hustý!!! Fakt začínám tým lidí litovat.

B: Jako další vycházejí na hřiště dva útočníci , dále vycházejí dva házeči a jako poslední…
U Sigmarových koulí to mě podrž to je troll. 

J: Ano, ty to nevíš  Bobe? Číslo 12 Troll Aleš - tupá hlava!

B: To je obr! Já myslel že už vymřeli! 

J: Zjevně né! Myslím že  Reaper je také troll a je to hvězdný hráč.

B: Máš pravdu, Joe. Musím se omluvit černým orkům že jsem se do nich trefoval, proti téhle obludě s tupým výrazem mi teď připadají jako absolventi Aldorfské univerzity. 

J: Ha ha to je přesné!

J: Bubny pomalu doznívají poslední orkové zaujímají své pozice a zápas může začít.


B: Hlavní rozhodčí přibíhá do středu hřiště kapitáni obou týmů přistupují a házejí mincí.
Je rozhodnuto vykopává tým lidí. Ho hó, zápas může konečně začít.
Výkop! A míč je ve hře, letí přes celé hřiště. To byla rána! Zastavuje se až u end zóny orků. Okamžitě pro něj vyráží hráč číslo 4 Ctibor Dlouhá ruka. Na lajně se mezitím strhává lítá řež.  První lidé jsou strkáni zpět. 

Troll Aleš - tupá hlava ledabyle máchl rukou a čirou náhodu trefil lidského útočníka do hlavy. Uh, to byl ale facan! Číslo dvě  Šílený Řepka odletěl jako pingpongoví míček. A je tu červené světlo. Řepka se nezvedá a přibíhají ranhojiči s nosítky.

Pomáhají značně otřesenému hráči na nohy. Řepka ale znovu klesá na nohy, je na pokraji sil Joe.  

J: Počkej Bobe, on něco hledá? Hledá svoje zuby! Tak to je nepříjemné, jeho stomatolog bude mít asi práci!

B: Začíná nám to fakt pěkně. Pár minut po startu a máme tu už vážné zranění. No nic číslo 2 už se asi do konce zápasu nevrátí. To je holt hra! Pokračujeme dál!

J: Ctibor - dlouhá ruka zatím úspěšně sbírá míč a úprkem míří do středu hřiště. Ale co to?  Z levé strany hřiště lidský pólář Peletušák , číslo 7, překonává obrannou formaci zelenokožců. Mistrně kličkuje a běží přímo na Ctibora! 

Ajjj! Ale je knokautován Černý ork!  Jarda Smrtihlav číslo 11 ho vyřadil s provozu. Jo jo, na tyhle hochy si je lepší dávat pozor.

Ctibor s číslem 4 zatím využívá situaci a žene se po malé kličce směle dál. U středové čáry se snaží předat míč  Zelenému útočníkovi Bulbovi Prasožeru. S číslem 7. 

B: Á... povedlo se! Bulba vybíhá s míčem v ruce, odhodlán doběhnout co nejdál. Letí jako tryskáč. Co myslíš Joe bude to Touchdown? 

J: Nevím Bobe, ale vypadá to nadějně.  Ale nééé! Útočník Okresních Bláznů Bezrukej Magor číslo 4 vybíhá ze zálohy a sráží Bulbu k zemi! Bulba reje hubou zem a lidé mají míč!

Ale co se to děje ale u středu hřiště? Několik zelených pólařů a jeden Černý ork tam skáčou po lidském hráči! Moment to je snad pokus o … Né Bobe! To mu jen pomáhají vstávat. Jsou to ohleduplní kluci. Podívej teď ho dokonce oprašují pěstmi aby nebyl umazaný. A ten velký ork mu dokonce češe vlasy. Tak vehementně až je z toho Simba Velorex K.O. No nic jedeme dál!

B: Lidský útočník  Bezrukej Magor číslo 4 se zatím s míčem probojoval přes hráče číslo 2 Ciryla Jatečníka, který se ho vehementně snažil zastavit. A teď běží vstříc End zóně a je zcela sám. Nikdo mu nebrání. Ó je to špatné. Hrubá chyba hlavního trenéra orčího týmu zapříčiní jistě Touchdown. 

Co to? Nějak zavrávoral, smekl se a padá k zemi. Jó, jo, někdy to klouže. 

J: Cha! Húúú,  lúzr, skandují fanoušci. Lidský trenér musí teď být vzteky bez sebe. Nechtěl bych teď být v kůži hráči s číslem 4. Poslední  okamžiky první poloviny zápasu ubíhají. 

B: Co to vidím, Joe? To je faul!!! 

J: Ano, Bobe, je to ohavnost. Lidští hráči se snaží ohavně zafaulovat orčího hráče Gogo Smrkáče číslo 1. Ale hlavní rozhodčí si toho hanebného nesportovního činu všiml a posílá hráče číslo 6 Koňofase sednout  do konce hry .

B: Jistě, Joe . Tak to má být. Tak je to správné . Je tu gong a s ním konec první poloviny. Po první polovině je skóre 0:0. Tři lidští hráči jsou K.O. Jeden vážně zraněný a jeden vyloučený do konce hry. Ozveme se vám po přestávce tohoto napínavého klání.
Loučí se Bob a Joe.

-------------------------

J: Opět vás vítáme v trpasličím kotli Karak Varr. Zde hluboko pod zemským povrchem, vykutáno do srdce hory, je hřiště, na kterém dnes hrají lidský tým Okresní Blázni a Zeleňáci  Greenhorns Bloodmasters. Stav zápasu je po první polovině 0:0. Celý kotel vře. Fanoušci na obou tribunách řvou a skandují. Hráči jsou už připraveni na pozicích. Lidský tým je i v malém oslabení připraven čelit zelené vlně. Vykopává tým orků. Svistot  píšťalky a hra může začít.
B: Orkové vykopávají míč a ten končí nedaleko středové čáry. Okamžitě se ho zmocňuje hráč lidského týmu Zdislav Uzdichcal. Snaží se s ním vyběhnout do středu hřiště, ale do cesty se mu staví hradba zelenokožců. Orkové se valí proti němu jako zelená Tsunami. 

J: Je to jasné, Bobe, teď jde už jenom o jedno, dát Touchdown a vydržet až do konce. 

B: Těsně před tím než ho zelená horda smete, vyhazuje míč a snaží se o přihrávku. Míč přesně letí a zelenokožci se ho marně snaží chytit. Bohužel ho nechytá ani jeho příjemce jménem Ten S Tím Štítem. To je ale trotl, Joe. 

J: Proč ho nechytil? Taková krásná přihrávka. Podívej! Míč teď poskakuje mezi hráči a nikdo ho nemůže chytit.

B: Teď to vypadá, že ho chytil zeleňák s číslem 3 jménem Adolf Drtikol. Ne, tak ne. Meruna vylétá ze hřiště. Fanoušci  vyhazují znovu míč na hřiště a ten padá mezi hráče. Opět se ho snaží všichni chytit, ale marně. Pěkná groteska, co Joe? 

J: To ano Bobe. Míč je jak namazaný olejem. Konečně přistál před lidského pólaře s číslem 5. Už, už se po něm natahuje, ale levý hák černého orka Vlasty Elfobijce ho posílá do K.O. boxu. Míč sbírá hráč s číslem 4 Ctibor Dlouhá Ruka. Mají jej orkové.

B: Mezitím na okraji hřiště byl lidský házeč Koziven vystrčen z hřiště. Aj, to je nepříjemné. Fanoušci ho láskyplně poplácávají a Koziven si jde sednout na marodku.

Ctibor Dlouhá  Ruka běží nezadržitelně po pravé straně hřiště, kličkuje mezi hráči a snaží se jim uniknout. Ale pozor! Zleva na něj útočí hráč číslo 3 Coura. Ctibor se mu snaží vyhnout. Mezi ním a Courou stojí už jen troll Aleš Tupá Hlava. Sejmi ho Aleši!!! Aleš ale jen stojí a tupě zírá na svůj prst, který si právě vytáhl z nosu. Neee, to je idiot! 

J: Tohle skončí špatně, Bobe! 

B: Coura naráží do Ctibora držícího míč. Fanoušci vzrušením přestali dýchat. Velký řev fanoušků naznačuje, že to Ctibor ustál. Oklepal se a běží dál. Lidský agresor je zatím zadupán orčí obranou, která konečně dělá to co má.

J: Pánové a dámy, orčí hráč číslo 4 Ctibor Dlouhá Ruka se žene k end zóně. Nikdo mu nestojí v cestě. Vypadá to… Ale nééé. On uklouzl. To je peklo. 

B: Joe, počkej on vstává a sbírá míč a dobíhá do end zóny. Je to tam!!! Touchdown!!!
V posledních minutách zápasu dávají orkové rozhodující Touchdown. Fanoušci vybuchují v ohlušující řev. Tak to je bomba.

J: Zápas končí a já musím říct,že stál za to. Co,Bobe? 

B: No, bylo to super, Joe. Večer nás čeká ještě jeden zápas a to Amazonky proti Chaosu. Připomínám, že zápas skončil 1:0 pro Greenhorns Bloodmasters. Držíme palce hráčům  týmu Okresní Blázni, aby si je fanoušci po zápase nepodali. 

J: Půjdeš si taky bouchnout, Bobe?




 


  


  


  

1 komentář: