Počet zobrazení stránky

sobota 12. ledna 2013

26. 1. Warapple gaming day (pro přihlášené)

26. 1. 2013 proběhne v Jablonném nad Orlicí herní den. Sejdeme se v ZŠ Jablonné nad Orlicí, asi kolem 9:00 až 9:30. Opět bude káva, čaj. Objednáme si pizzu. Pití si tradičně vemte svoje. Nezapomeňte přezůvky.

Celá akce měla být primárně zaměřená na hru Napoleon. Vrba mne však přesvédčil, aby se vše neslo více v herním a otevném duchu.

Hrát se tedy bude Napoleon, Blood Bowl, asi nějaké kartičky, možná deskovka. Pokud příjde Watchdog, mohlo by se zahrát i Wings of War/Glory.

Chtěl bych poprosit ty, kteří nebudou hrát Napoleona, ať se donluví přesné co chtějí a budou hrát - alespoň přibližně. Ať vím kolik místa budeme potřebovat. Také bych byl rád, aby to mělo malinko štábní kulturu a opravdu se hrálo. Postávající hloučky jsou fajn, pokecat se musí, ale čas je vzácný.


Navíc... bude-li někdo hrát hru u které potřebuje více klidu, můžu je šoupnout do jiné třídy. Proto prosím hráče jiných her - domluvte se co budete asi hrát, jaké hry přivezete a dejte mi vědět na hofále, nebo pod tento článek do komentu či na mail w40krybnik@gmail.com .
Hráče hry Napoleon byh chtěl požádat o to, aby se pokusili sestavit alespoň některé své jednotky - armády. Slíbil jsem zaslání pokročilých pravidel, ale zatím to nestíhám. Obdržíte část pok. pravidel z pracovní verze. Tu prosím nikde nešiřte. Další info na hofylandu či zde.



4 komentáře:

  1. Sorry, 26.1. nemůžu, ale 9.2 dorazím s Wings of Glory.

    OdpovědětVymazat
  2. Ok, škoda, ale těším se aspoň na toho 9.2. Mám pocit, že borci u Litomyšle mají chuť letadýlka prubnout. A taky se spolu můžeme pobavit o tom conu, třeba vymyslíme lepší datum.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak změna, vzhledem k tomu, že využití volebního práva ve druhém kole volby prezidenta republiky považuji vzhledem k situaci ve společnosti za svou občanskou povinnost, přijedu domů na víkend, nemám totiž kdy si vyřídit voličský průkaz.

    Dovezu Wings of Glory (WWI). :-)

    OdpovědětVymazat