Počet zobrazení stránky

pátek 5. května 2017

Silver Skulls

V čase, kdy odporní mutanti stále dýchají, nemůže být míru. V čase, kdy srdce kacířů stále bijí, nemůže být oddechu. V čase, kdy nevěrní zrádci stále žijí, nemůže být odpuštění.
— Silver Skulls, Katechismus Nenávisti, Verš I of XXV

Silver Skulls je kapitula Space Marines řídící se Codex Astartes a nepotvrzené zprávy hovoří o tom, že je nástupnickou kapitulou Ultramarines z druhého zakládání.
Je ovšem známo, že tato kapitula byla od svého prvopočátku v předních liniích válek vedených císařem a zde bojovala bok po boku s dalšími takzvanými Ultramarines Primogenitor kapitulami a to v bezpočtu bitev.
Silver Skulls si vydobili svouji reputaci díky navzdor všem protivenstvím získaným vítězstvím.
Silver Skull Rhino a Dreadnought
Domovská planeta Silver Skulls je divoký svět Varsavie, který leží na okraji oblasti galaxie známé jako Gildar Rift, hvězdná soustava ležící v Segmentum Obscurus na galaktickém jihozápadu od Bouře císařova hněvu a nedaleko od systému Varsavia.
Varsaviánské barbarské lidské kmeny tvoří primární zdroj aspirantů pro Silver Skulls. Kapitula musí pravidelně čelit všem hrozbám a v poslední době významně bojovala s Dark Eldary a Necrony.
Silver Skulls se účastní řady barbarských obřadů, které pravděpodobně vyplynuly z kultur, ze kterých se rekrutují. Pozoruhodná je praxe řezání hlav, při níž jsou zvláště silní nepřátelé během bitvy sťati a jejich useknuté hlavy jsou vystavené jako vítězné trofeje. Hlavy nejvýznamnějších nepřítel zbavují masa a jejich lebky pokrývají stříbrem.
Zajímavá kampaň
Zeist kampaň (999.M41) - Silver Skulls se účastnili kampaně Zeist a to na výzvu lorda Macragge, Marneuse Calgara, veliteli Ultramarines, který pověřil kapitána Cata Sicariuse ze 2. Company, aby vedl císařské síly proti expanzi Tau, ve východních oblasti galaxie. Silver Skulls přispěli několika Tactal Squads, které byly nástrojem při úspěšném útoku a osvobození světa Augury. Ten sloužil jako primární operační základna pro síly Tau během třetí expanze říše Tau.


SM Ultramarines a SM Silver Skulls

Žádné komentáře:

Okomentovat