Počet zobrazení stránky

neděle 20. března 2016

Čeho není nikdy dost...

Čeho není nikdy dost? Dalo by se říct peněz. Protože figurkové hry, karetní hry a v neposlední řadě deskové hry nejsou levnou záležitostí.


Ovšem peníze budou, my nebudeme. Pro hraní her je potřeba důležitější "věc"! Jsou to hráči. Můžete utratit miliony, ale když nemáte s kým hrát, je to k prdu.

Jablonné nad Orlicí je menší městečko na úpatí Orlických hor. K 1.1.2012 mělo 3301 obyvatel. Potenciál získat nové hráče figurkových her je značně omezen.

Náš herní klub hledá nové hráče. V současné době můžeme zájemcům zapůjčit miniatury (nebo jiné systémy) do několika her, hru jim předvést a pobavit se o nich.

Hlavní prim u nás v poslední době má hra z prostředí 2. světové války FLAMES of WAR. K zapůjčení máme armády Sovětského svazu, Velké Británie, USA a Německa.




Další herní systém, který je u nás možno vyzkoušet je hra z prostředí steampunku - Dystopian Wars. Epické bitvy na vodě, pod vodou i ve vzduchu.



K oblíbeným hrám patří karetní záležitost - světově známá hra - Magic the Gathering! Vlastníme několik různých balíčku karet. Rádi naučíme.



Další karetní záležitost. Summoner Wars, kompletně v češtině. Strategická hra, ve které rádi pořádáme místní mini-turnaje pro 4 až 10 hráčů.




V poslední době "koketujeme" s několika dalšími herními systémy. I zde můžeme zapůjčit miniatury k vyzkoušení:

figurková hra MALIFAUX
figurky do hry WARMACHINE
fantasy hra KINGS of WAR (máme elfy, trpaslíky a nemrtvé)
Hrajeme i spoustu deskový her. Pandemic, Osadníci z Katanu, Descenty: výpravy do temnot, Doom, Talisman a další a další...




Pokud nechcete trávit čas posedáváním u počítače, nebo nudou... pokud chcete poznat nové lidi a zažít jiný druh zábavy, ozvěte se: rybnikuvsklep@seznam.cz nebo langr.david@seznam.cz









Žádné komentáře:

Okomentovat