Počet zobrazení stránky

neděle 19. února 2012

Přípravy na Adeptus Mechanicus

Do Brna na brněnský turnaj se z našich lesů a hájů chystá jen dvojička statečných. Já (Rybník) a Mouka. Kolují tajné zprávy a šuškanda, že Mouka AM vyhraje!

Ale jemináčku to stačí! Pojďme si říct, jak se na všechno připravujeme. Já jsem bohužel neměl po dobu minulých třech měsíců možnost hrát jedinou hru. Konečně se mi to povedlo minulý týden. Malá hra proti Moukovi. Na AM jsem se rozhodl uplácat nějaký nový nebo aspon modifikovaný roster oproti tomu, co hraju už rok.

A tak jsem nasadil něco, co nemám odzkoušené a nevím přesně co s tím. Měl jsem kouzelníka se Štengárdama, celkem asi tři taktikály (plasmakanon, nějaké melty, laskanon atp. Několik razorbeků, atak bajky, tři laskanonový predátoři).

Mouka hrál spoustu chaosáků. Chtěl bych pochválit Mouku za jeho paint, protože za ty dva - tři roky, co ho znám se sakra zlepšil v paintu. Jeho chaosácký termiti se mi fakt líbili.

Hráli jsme anihilaci, 12´´ deploy. Pak se už jen střílelo a střílelo. Celkem jsem to dával a střílel. Potom mi střelecky jedno kolo vůbec nevyšlo a to je právě za chvíle, kdy CC armáda má příležitost. Mouka ji zas tak úplně nevyužil. Myslím, že mohl určitě vyhrát. Nakonec skrz jednu haluz dopadla remíza na KP 7:7.

Jeho asi 20 lesser démonů nabralo sedmičku skautů. a asi po dvou - třech kolech jeden skaut s troubelou pořád držel a nepustil. To byl ten jeden poslední KP o který mohl vyhrát. Ale i tak si myslím že tam měl víc šancí na KP.

Celkově - bylo to příjemná hra, která mi ukázala, že na AM si předělám roster do staré podoby jak s ním už rok hraju. Mouka se rok od roku zlepšuje. Jak v paintu, tak ve hře a začíná být nepříjemný protihráč, což je příjemné.



1 komentář:

  1. Možná by nebylo na škodu něco z těch hezkejch chaosáků ukázat :-)

    OdpovědětVymazat