Počet zobrazení stránky

neděle 29. listopadu 2015

Rybníkův sklep

Pro hraní deskový her, figurkového wargamingu, karetních her a setkávání se s přáteli je potřeba mít nejen partu kámošů, se kterými se dá tohle všechno podnikat, ale chce to mít i své zázemí.

Vchod do klubovny. Skrz dveře je vidět vitrína. Ta je plná figurek, miniatur, karet do MtG atd.
Ve sklepní části našeho domu, v bývalém skladu na uhlí, máme menší klubovnu - Rybníkův sklep. Tam se scházíme převážně středy, pátky/soboty.

Ve středu bývají nejčastěji barvící večery. Sejdeme se, plkáme o hrách, filmech, životě atp. a barvíme u toho miniatury do figurkových her. Eventuálně hrajeme některou z na čas nenáročných her. Například Magic the Gathering, Summoner Wars atd.

Miniatura do hry Descent 2: Výpravy do temnot. Za ní dva tanky typu Sherman
do hry Flames of War.
Šmidli si pracuje na svém tanku Firefly do hry Flames of War.
Magic the Gathering
Pátky a soboty patří větším akcím. Mezi naše oblíbené herní tituly patří například hra DESCENT: výpravy do temnot (2. edice), nebo třeba Dystopian Wars či Flames of War.

Descent: výpravy do temnot (2. edice)
Descent: výpravy do temnot (2. edice)

Descent: výpravy do temnot (2. edice)
 Pokud vás zajímají deskové hry, karetní hry, nebo figurkový wargaming, nebojte se nás kontaktovat na rybnikuvsklep@seznam.cz nebo w40krybnik@gmail.com .


Flotila do hry Dystopian Wars

Flames of War - strategie z 2. sv. války

Flames of War
Každý pátek se koná speciální Junior klub pro mládež od 11 let. Je potřeba si vychovat následovníky. Navíc každá aktivita mimo počítače, tablety a smartphony je jenom dobrá. A mládežníci hrají Flames of War, Magic the Gathering, Story Cubes, Descent a další,

Herní klub Junior - hra Descent

Herní klub Junior - Flames of War
A na závěr krátké video z herní akce Summoner Wars, která proběhla právě v Rybníkově sklepě.


1 komentář: